Ens pots trobar fins a les 20 h de dilluns a dissabte

Proveïdors

 • Agrobotiga Dominguez

  Agrobotiga Dominguez

  L'agrobotiga es un negoci familiar de uns joves emprenedors en ganes de donar un servei de productes propis i de proximitat .La nostra especialitat es la carxofa i el calçot entre d'altres.

 • Be Dous

  Be Dous

  Bedous és una petita granja d'ous amb certificació ecològica. Estem situats a cavall de l'Anoia i el Penedès,en un paratge únic, rodejat de bosc, vinya i oliveres. Les gallines estan en llibertat, on prenen el sol (i l'ombra), fan banys de sorra, picotegen herba i algun insecte. Les nostres gallines són molt felices, estàn lliures i gaudeixen d'un menjar ecològic.

   

  Podeu seguir-nos a Instagram: @ecobedous i a Facebook

  Les nostres gallines són molt felices, estan lliures i gaudeixen d’un menjar ecològic.

  Facebook Bedous

  Twitter

 • Brot d'Or

  Brot d'Or

  CULTIUS ECOLÒGICS DEL VALLÈS,S.L.

  Som una empresa familiar, fundada per Salvador Sala Druguet  des de l’any 1995.

  Ens dediquem a l’elaboració de brots germinats ecològics i la nostra missió és oferir a les persones una alimentació sana, ecològica, pura, viva, saborosa, d’alta qualitat, lliure d’additius, al·lèrgens i conservants i respectuosa amb el medi ambient.

  La marca amb la qual distribuïm els nostres productes és BROT D’OR,  reconeguda i pionera en el mercat ecològic de tot el país.

  Les nostres instal·lacions estan ubicades a Caldes de Montbuí (Barcelona).

 • Can Sala

  Can Sala

  Finca Can Sala, situada a Terrades (Girona). Empresa familiar dedicada tota la vida a la agricultura i desde fa 25 anys, cultivant cireres.  La prioritat principal és la qualitat de tots els nostres productes.

 • EcoHerbes

  EcoHerbes

  Ecoherbes és un parc agroecològic de 10 hectàrees, on s’ubica Ecoherbes Park, un gran Jardí Botànic Medicinal amb més de 400 espècies de plantes aromàtiques, medicinals i culinàries, envoltades de camps de cultiu i amb el Mar Mediterrani i el Parc Natural del Delta de l’Ebre com a teló de fons. Els cultius creixen a l’aire lliure, sense hivernacles. Els procediments propis de cultiu i elaboració de la nostra matèria prima, en harmonia entre tradició i coneixements científics actuals, donen com a resultat que els nostres tes i infusions siguin més aromàtics, de sabor exclusiu i d’elevadíssima qualitat.

  https://www.ecoherbes.com/nosaltres/

 • Formatges Camps

  Formatges Camps

  Formatges Camps és una empresa jove i emprenedora, creada pels fills d'una familia amb tradició agrícola durant diverses generacions.

  L'any 2000 vam prendre l'iniciativa d'elaborar formatges artesans amb la millor qualitat possible, respectant les tradicions i el medi ambient.

 • HeriCamps

  HeriCamps

  Som els germans Cubells i Cubells, HeriCamps és la nostra empresa familiar agroalimentària #EcoFriendly a La Figuera, Priorat.

 • L'Alegria dels Bolets

  L'Alegria dels Bolets

  Som una empresa que fa 15 anys que es dedica a la comercialització de bolets, creada a conseqüència de la necessitat de posar al mercat productes de qualitat i proximitat, entre d’altres.

 • Som Ebre

  Som Ebre

  Som una cooperativa agroecològica de producció i consum social que fa de pont entre les productores i les consumidores del territori. La nostra xarxa de distribució alimentària és participativa i sostenible.